perjantai 2. marraskuuta 2012

Viihdettä mahan täydeltä

Nyt tuli taas pitkästä aikaa kirjoitella tänne jotain pientä!

Aattelin tässä joku päivä, että pitäs varmaan alkaa hakemaan TET-paikkaa niin ajattelin, josko Riihikallion pienessä kirjastossa vois sen suorittaa. No, eipä liiennyt paikkaa, mutta jäin sinne tutukiskelemaan kirjoja ja kaikkea... ja seuraavana päivänä tulin kirjastokortin kanssa lainaamaan Varjak Käpälä-kirjan toisen osan; Lainsuojaton, kootun teoksen carl barksin Akkareita, (Ankalliskirjasto 3), sekä Piko ja Fantasio-kirjat Tummanvihreä pikkolopoika ja Marsupilamin perhe! Tumanvihreän pikkolopoan oon jo lukenut ja Varjakia oon lukenut vähän päälle sata sivua. Ja alotin siis eilen! Olen ylpeä itsestäni. uwu Kerrankin luen kirjoja.
Mutta kaksi DVD-boksiakij odottaa katsomista, nimittäin jo kolmas Hopeanuolen leikkaamaton boksi, josko tää olisi toimiva! Aiemmin ollaan ostettu CDON:ista kaks ruotsalaista GNG-boksia, mutta kummassakaan ei toimineet kaikki levyt. Tää uusi on ostettu Anttilasta ja on ihan Suomen julkasu.
Sitten tuorein ostos; Tintin seikkailut-boksi, 7 levyä ja makso vaan 13 euroa! <3 Tänään ollaan jo alotettu katsomaan kakkoslevyä (ykköslevy ollaan omistettu aiemmin erikseen ja se on katottu niin tuhansia kertoja), mutta ei kovin pitkälle ehditty.
Ja HEII, nyt muistinkin, että on vielä vanhempi hankinta, nimittäin Erämaan Kutsu-boksi. >''DD Ostettu joskus keväällä ja häpeän syvästi, et en oo saanu katottuu siit ku korkeintaan ekan jakson. </3

Tässäpä tämä tältä kertaa, joskus yli kuukauden päästä taas uusi postaus. xD Mahdollisesti.

2 kommenttia:

  1. PIKOJAA *w*

    .. tärkeät kommentit. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tälläkertaa MUT on onnistuttu manipuloimaan. xD

      Ja hei, sun viestistä tuli peräti ilmotus mun mailiin, jes : D

      Poista